אודות מאפית שילת

מאפיית שילת נוסדה לה בקיץ שנת 2008 על ידי הבעלים זאב מנדל, אשר עוד בשנות ילדותו רכש את רזי המקצוע ואהבת היצירה בבצק.

התשוקה לאיכות ומוצר מושלם עמדו כמוטו להיווסדה של "מאפיית שילת".
בחינה ודקדוק מקצועי במוצרי הקמח והנלווים עד למציאת "המתכון המושלם".


הודות לאיכות הגבוהה של חומרי הגלם, התמחות בייצור דברי המאפה וקונדיטוריה, שירות אישי ואדיב לכל לקוח הפכה עם השנים "מאפיית שילת" לשם נרדף לאיכות בתחום הבתי-מאפה באזור הצפון.
מאפיית שילת יידועה באיכות הלחמניות, אותן היא מייצרת מהטובות ביותר בארץ: טריות, רכות וטעמן ערב לחיך.


מעת לעת התפתחה המאפיה במגוון מוצריה האיכותיים: חלות מיוחדות לשבת, עוגות שמרים משובחות, לחמי מחמצת ייחודיים, מוצרי קונדיטוריה איכותיים, קיגל ירושלמי ואף כנאפה ייחודי.


מבין כלל המוצרים ניתן למצוא בסניפים מענה לכלל האוכלוסייה: מוצרים ללא סוכר, ללא גלוטן, קמח שיפון, קמח כוסמין, דל קלוריות, לחמי מחמצת ומוצרים טבעוניים.


למאפיית שילת מפעל בעל קו ייצור מהמתקדמים ביותר, תנורי אפיה מקצועיים בשיטות אפיה חדשניות ואיכותית לסביבה. ציוד היקפי מהטכנולוגיה המובילה בענף.


"מאפיית שילת" הינה בעלת רישיון יצרן של משרד הבריאות. הכשר מקומי של הרבנות והכשר של בדץ בית יוסף. לכל חנות קיים משגיח כשרות צמוד ובמפעל אף נאמן כשרות.

  הסיפור שלנו

המאפיה מאופיינת במחלקות שונות המייצרות באהבה את מרכולתיה.
כ- 50 עובדים בשישה סניפים, החל ממחלקת הייצור, קונדיטוריה, אפיה ועד חנויות הרשת, שינוע ושיווק לסיטונאות – מסעדות, קייטרינג ומפעלי מזון.
למאפית שילת בד"צ בית יוסף, לכל סניף כשרות מאת הרבנות המקומית ונאמן כשרות וכן משגיח כשרות צמוד למפעל הממוקם בסניף בקרית חיים.

הסניפים שלנו נגישים

  אודות המאפיה

המאפיה מאופיינת במחלקות שונות המייצרות באהבה את מרכולתיה.
כ- 50 עובדים בשישה סניפים, החל ממחלקת הייצור, קונדיטוריה, אפיה ועד חנויות הרשת, שינוע ושיווק לסיטונאות – מסעדות, קייטרינג ומפעלי מזון.
למאפית שילת בד"צ בית יוסף, לכל סניף כשרות מאת הרבנות המקומית ונאמן כשרות וכן משגיח כשרות צמוד למפעל הממוקם בסניף בקרית חיים.

רשימת הסניפים
פייסבוק
אינסטגרם
יצירת קשר
דילוג לתוכן